- 300 g kuracích pŕs (asi jedno prso)
- 1 PL olivového oleja
- 4 krajce bieleho chleba
- maslo na natretie
- 2-3 hrste listového šalátu
- asi 20 g parmezánu
Dresing:
- 2 PL majonézy
- 2 PL bieleho jogurtu
- 1 ČL citrónovej šťavy
- 0,5 ČL dijonskej horčice
- 2 filetky z ančovičiek
- soľ
- mleté čierne korenie

- Kuracie prsia potrite olejom, osoľte a dochuťte čiernym korením. Položte ich na zahriatu grilovaciu panvicu a opekajte asi 5 minút z každej strany. Potom varnú platňu vypnite, mäso zakryte a nechajte v teple dôjsť.
- Krajce chleba rozložte na plech vyložený papierom na pečenie. Natrite ho maslom. Plech vložte do rúry pod gril a chlieb opečte do chrumkava.
- Medzitým vyšľahajte na dresing majonézu, jogurt, citrónovú šťavu, dijónsku horčicu a rozmačkané filetky z ančovičiek. Podľa chuti osoľte a okoreňte. Umyté a osušené šalátové listy namočte v dresingu.
- Kuracie mäso natrhajte vydličkou a rozdeľte na opečené chlebíky. Pridajte šalátové listy ochutené dresingom a posypte lupienkami parmezánu.

ĎALŠIE CHUTNÉ RECEPTY