- 250 g syra brie, hermelín alebo camembert
- 50 g grana padano SAN FABIO
- 200 g syru gouda my BIO
- 100 g sušených paradajok v oleji SAN FABIO
- 10 plátkov toastového chleba PENNY
- 2 hrste rukoly
- 1 hrsť čerstvého špenátu
- 4 PL pesta SAN FABIO
- asi 50 g zmäknutého masla

- Brie nakrájajte na tenké plátky. Z paradajok zlejte olej a nasekajte ich najemno. Polovicu toastov natrite z jednej strany maslom. Zvyšných 5 toastov začnite zdobiť.
- Na každý toast dajte najprv trochu pesta, potom peknú dávku brie, sušené paradajky, pár lístkov rukoly, špenátu, plátky goudy a nastrúhaný syr grana padano.
- Takto pripravené toasty zaklopte zvyšnými 5 plátkami toastového chleba a opäť natrite z vonkajšej strany maslom. Každý toast musí byť z oboch strán, na ktorých sa bude opekať, natrený maslom.
- Rozohrejte kontaktný gril na strednú až vyššiu teplotu, toasty do neho položte a zapekajte 3 až 5 minút, dokým nebude syr pekne roztečený a toasty do chrumkava vypečené.

ĎALŠIE CHUTNÉ RECEPTY