• 250 g syra brie, hermelín alebo camembert
  • 50 g grana padano SAN FABIO
  • 200 g syru gouda my BIO
  • 100 g sušených paradajok v oleji SAN FABIO
  • 10 plátkov toastového chleba PENNY
  • 2 hrste rukoly
  • 1 hrsť čerstvého špenátu
  • 4 PL pesta SAN FABIO
  • asi 50 g zmäknutého masla
  1. Brie nakrájajte na tenké plátky. Z paradajok zlejte olej a nasekajte ich najemno. Polovicu toastov natrite z jednej strany maslom. Zvyšných 5 toastov začnite zdobiť.
  2. Na každý toast dajte najprv trochu pesta, potom peknú dávku brie, sušené paradajky, pár lístkov rukoly, špenátu, plátky goudy a nastrúhaný syr grana padano.
  3. Takto pripravené toasty zaklopte zvyšnými 5 plátkami toastového chleba a opäť natrite z vonkajšej strany maslom. Každý toast musí byť z oboch strán, na ktorých sa bude opekať, natrený maslom.
  4. Rozohrejte kontaktný gril na strednú až vyššiu teplotu, toasty do neho položte a zapekajte 3 až 5 minút, dokým nebude syr pekne roztečený a toasty do chrumkava vypečené.

ĎALŠIE CHUTNÉ RECEPTY